Alanya Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Alanya Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Alanya Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan 38 metrelik Beton Pompası ile birlikte yine kendi tesisinde ürettiği beton hizmetini daha hızlı ve konforlu şekilde vatandaşa ulaştıracak.

Alanya Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni bir araç daha kazandırdı. Üretken Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, filoya katılan yeni Beton Pompasıyla birlikte daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verecek. 38 metrelik Beton Pompası için Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Şantiye binasında kurban kesilerek dua edildi.

YÜCEL: “ALANYA’MIZA DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ARAÇ FİLOMUZU GELİŞTİRİYORUZ”

Alanya’ya daha iyi hizmet verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bilindiği üzere yaklaşık 4 yıl önce Üretken Belediyecilik anlayışıyla kendi hazır betonumuzu üretmeye başlamıştık. Geçtiğimiz günlerde yeni mikserlerle güçlendirdiğimiz Hazır Beton Fabrika’mıza bugün de yeni 38’lik Beton Pompamızı kazandırdık. Daha fazla insanı mutlu edebilmek, daha fazla insanımızın ihtiyacını karşılayabilmek ve bölgemize en iyi hizmeti verebilmek için araç filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni aracımızın bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER