Alanya'da linç edilen tacizciden şok savunma

Alanya’da futbolseverlerin yakından tanıdığı F.A. küçük yaştaki erkek çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkemede konuşan F.A., “Suçlamayı kabul etmiyorum. Böyle bir iftiradan dolayı karşınıza çıkmaktan utanıyorum. Bana komplo kurdular” dedi.

Alanya'da linç edilen tacizciden şok savunma

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya cezaevinde tutuklu bulunan sanık F.A. SEGBİS vasıtasıyla katıldı. Duruşmada mağdur K.S’nin yakınları ve sanık avukatları hazır bulundu. Cinsel taciz iddiasıyla Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu olan sanık F.A. SEGBİS vasıtasıyla verdiği ifadesinde şunları söyledi: 
“Ben bu suçlamayı kabul etmiyorum. Böyle bir iftiradan dolayı karşınıza çıkmaktan utanıyorum. Bana komplo kurdular. Ben onun abisiyim. Benim sol bacağımda platin bulunuyor. Bundan dolayı spor salonuna gidiyordum. O gün ben, K.S’den bana masaj yapması için rica ettim. Kendisi de, ‘Ben abime masaj yapıyorum’ dedi. Ben de kabul ettim. Ben kendisine para vermedim. K.S. ‘Deplasmana gelemeyeceğim, ailem bana izin vermiyor’ dedi. Ben kesinlikle kendisine dokunmadım. Bana komplo kuruyorlar. Benim taraftar grubunda genç kızlar da var” dedi.
ANNE: BİZ BİLGİLİ AİLEYİZ
Duruşmada tanık olarak dinlenen mağdur K.S’nin annesi, “Biz bilgili aileyiz. Diğer oğlum üniversitelidir. Oğlum K.S. bir süre odasından çıkmadı. Bana olanları anlattı. Duyunca şok oldum.  Oğlum biraz sorumsuz. Tek derdi Alanyaspor maçı. Ben oğlumla çok maçlara gittim. Oğlum psikolojik destek alıyor. Bunu hiç beklemezdim. Sanıktan davacı ve şikayetçiyim. Cezasını çeksin” diye konuştu. 
“KARŞI GELSEYDİN DEDİM”
Mahkemede konuşan mağdur K.S’nin babası M.S. ise şunları söyledi: Olaydan iki gün sonra haberim oldu. Ben Alanyaspor'un 10 yıl formasını giydim. Ben de futboldan gelen kişiyim. Oğlum K.S. bana olanları anlattı. Ben de karşı gelseydin dedim. O da korktuğunu söyledi. Benim oğlumla arasında 30 yaş fark var. Diğer taraftar grubuyla benim oğlumun bir bağlantısı yok. Diğer taraftar grubu beni çok iyi tanır. F.A’nın grubunda 15 ve 17 yaşlarındakiler var. Hepsi küçük çocuk. İddiaya göre küçük erkek çocukların vücutlarını okşadığını söylüyorlar. O çocuklar da F.A’dan korktuklarından kimseye bir şey söyleyemiyor. Ben de sanıktan davacıyım ve şikayetçiyim.” 
“KARDEŞİMİ DUDAĞINDAN ÖPMEYE ÇALIŞMIŞ”
Mağdurun abisi B.S. ise, “Ben yurt dışındaydım. Eve geldim. Kardeşim K.S. odasına çekilmişti ve morali çok bozuktu. Ne oldu dedim, anlattı. Kendisine cinsel saldırıda bulanan F.A. masaj yapmasını istemiş. Sonra dudağından öpmeye çalışmış. Kardeşim geri çekilmiş. Daha sonra kardeşime 50 TL para vermiş. O da parayı çöp konteynerine atmış” dedi.
“BAŞKA ÇOCUKLAR İFADE VERECEK”
Duruşmada konuşan mağdurun avukatı, F.A. ile ilgili yaşı küçük başka erkek çocukların ileriki tarihte görülecek duruşmada ifade vereceklerini söyledi.
DURUŞMA 4 NİSAN’A ERTELENDİ
Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti cinsel saldırı suçundan sanık F.A’nın tutukluluğunun devamına ve eksiklerin giderilmesi için duruşmanın 4 Nisan Salı gününe ertelenmesine karar verdi.  

OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya'da 27 Aralık’ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, mağdur erkek çocuğu ailesine taciz edildiğini söyledi. Bunun üzerine mağdurun ailesi F.A'yı linç etmek istedi. Çevredekilerin polisi araması ile linçten kurtulan F.A. polis tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane önüne F.A'nın da yakınlarının gelmesi ile gergin anlar yaşandı. Gözaltına alındıktan sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi’ne getirilen F.A’nın nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.A. ‘cinsel taciz’ suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER