Alanya’da kamyonculardan Akkaya’ya destek sözü

Alanya Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hamit Çetin, Alanya Şoförler Odası Başkan Adayı Ali Akkaya ve yönetimini kahvaltıda ağırlayıp seçimde destekleyeceklerini söyledi.

Alanya’da kamyonculardan Akkaya’ya destek sözü

Alanya Şoförler Odası Başkan Adayı Ali Akkaya ve yönetimi, sabah Alanya Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hamit Çetin’in kahvaltıda misafiri oldu. Akkaya kahvaltılı toplantıda kamyoncu esnafına seçildiği takdirde yapacağı yeni projelerden bahsetti. Akkaya, Başkan Çetin’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hamit Çetin de Akkaya ve yönetimine desteklerini dile getirdi.  

AKKAYA'DAN ÜYELERE MÜJDE

Akkaya ayrıca bu toplantıda kendi döneminde Oba Mahallesinde satın alınmış olan arsaya göreve gelmeleri durumunda egzoz muayene istasyonu ve yıkama yağlama istasyonu yapacaklarının da müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2022, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akgün Özaşık
Akgün Özaşık - 2 yıl Önce

Her iki başkanımızdan da Allah razı olsun. Ali Akkaya başkanımızın verdiği sözleri yerine getireceğine güvenimiz tamdır. Bu vesileyle yarınki yapacağımız kongrede Ali Akkaya başkanımıza tam destek vereceğimizi buradan bildiriyoruz

SIRADAKİ HABER