Alanya’da Doruk’un ölümüne neden olan sürücü serbest kaldı

Alanya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kardeşlerden hayatını kaybeden Doruk Erdoğan (8) toprağa verildi. Yaralanan Belinay Erdoğan'ın (7) tedavisi sürerken, otomobil sürücüsü F.Ü. (38) çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

Alanya’da Doruk’un ölümüne neden olan sürücü serbest kaldı

Kaza, dün saat 12.00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Hasan Akçalıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kemal Şuberi İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Doruk Erdoğan ile aynı okulda okuyan kardeşi Belinay Erdoğan, öğle arası dolayısıyla anne Betül Erdoğan ile birlikte yakındaki evlerine gitmek üzere okuldan çıktı. Annelerinden önde yürüyen iki kardeş, çift şeritli yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada şehir merkezi istikametine seyreden F.Ü. idaresindeki 07 BPJ 658 plakalı otomobil Erdoğan kardeşlere çarptı. Doruk ve Belinay Erdoğan yola savrulurken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İki kardeş ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, Doruk Erdoğan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Belinay Erdoğan’ın tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doruk Erdoğan için bugün saat 11.00’de Büyükhasbahçe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, aile, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede baba Hasan Erdoğan ile yakınları göz yaşlarını tutamadı. Kılınan namazın ardından Doruk Erdoğan’ın cenazesi Büyükhasbahçe Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ F.Ü. ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
Alanya’da yolun karşısına geçen kardeşlerden hayatını kaybeden Doruk Erdoğan (8) ve yaralanan Belinay Erdoğan’a (7) çarpan otomobil sürücüsü F.Ü. (38) sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER