Alanya'da Tosmur- Oba arasına 2.5 kilometrelik yeni sahil yolu

Alanya Belediyesi Oba-Tosmur Mahalleleri arasında kalan yaklaşık 2.5 kilometrelik sahil bandında rekreasyon çalışmasına başladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmaları yerinde incelerken “Alanya’mızın marka değerine değer katacak.” diyerek projenin önemini vurguladı.

Alanya'da Tosmur- Oba arasına 2.5 kilometrelik yeni sahil yolu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vizyonel bakış açısıyla Alanya’nın hem kalitesini artıyor hem de kenti güzelleştirmeye devam ediyor. Daha önce kesintisiz bisiklet yolu projesiyle vatandaşlardan tam not alan Başkan Yücel ve ekibi, şimdi de sahil düzenlemesiyle marka değerini artırmak için kolları sıvadı. Oba-Tosmur Mahalleleri arasındaki yaklaşık 2.5 kilometrelik sahil bandında rekreasyon çalışmaları başladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcıları Özgür Karamut ve Fevzi Alaettinoğlu ile sorumlu ekiplerle alanda incelemelerde bulundu.

BİSİKLET-YÜRÜYÜŞ YOLU, MODERN DİNLENME ALANLARI OLACAK

Alanya Belediyesi tarafından başlatılan sahil bandı düzenleme çalışmaları tamamlandığında 2.5 kilometrelik alanda bisiklet yolundan yürüyüş yoluna modern kent mobilyalarıyla dizayn edilmiş dinlenme alanlarından etkinlik ceplerine kadar birçok proje alanda yer alacak.

YÜCEL: “BURASI BİR CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yapımına başlanan yatırımın turizm kenti Alanya’ya yakışan bir sahil bandı projesi olduğunu vurgulayan Başkan Yücel; “Alanya’mızın en önemli noktalarından birisi olan ve merkezin doğusunda kalan Oba Çayı ile Dimçayı arasındaki 2.5 kilometrelik alanda en güzel projelerimizden birini hayata geçiriyoruz. Hem bisiklet yolları hem yürüyüş alanları hem kent mobilyalarıyla dizayn edilmiş sosyal donatı alanlarının hem de spor ve sosyal etkinlik alanlarının bir arada olduğu birçok projeyi bu alan içerisine sığdıracağız. Ben inanıyorum ki burası bir cazibe merkezi olacak.” dedi.

“ALANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Çalışmaların neden sezona denk geldiği hususundaki soruları da yanıtlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Proje çalışmalarımız istemesek de sezona denk geldi. Bunun nedeni kamu ihale alanlarının Şubat ayında açılmasından dolayı ancak ihale ederek bu zamana kadar planlayabildik. Buradaki bölge halkına vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı çok özür diliyoruz. Ancak biz bu işi ivedilikle hızlı bir şekilde bitirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Şimdiden Alanya’mıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hgfg
Hgfg - 11 ay Önce

Sen anca cebini doldur sezon gelmiş daha çevre düzenlemesi yapacaksın

1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER