Bakan Çavuşoğlu, ALKARDER'de destek istedi

Alanya Karadenizliler Derneği Kavurma Günü’ne katılarak vatandaşlar ile birlikte öğle yemeği yiyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, vatandaşlara seslenerek, “Bu seçim hayatımızın en önemli seçimi en kritik seçimidir” diyerek destek istedi.

Bakan Çavuşoğlu, ALKARDER'de destek istedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇavuşoğluAlanya Karadenizliler Derneği’nin (ALKARDER) organize etmiş olduğu “Kavurma Günü” etkinliğine eşlik etti. ALKARDER Başkanı Muhammet Köse’ye destekleri için teşekkür eden Çavuşoğlu seçime günler kala vatandaşlara seslenerek, “Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermeye çalışıyoruz. Hainlerin karşısında hep vardık, hepte var olacağız” dedi.
‘KARŞINIZDA MİLLET OLARAK BİZ VARIZ’
Bakan Çavuşoğlu konuşmasının devamında; “Karadenizliler Derneği’nin ve Alanya’da yaşayan Karadenizlilerin Alanyamıza yaptığı katkıyı çok iyi biliyoruz ve çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlik ve iyilik geliyor sizlerinde sayesinde. Tam bağımsız bir Türkiye olmamız lazım. Bizim başkalarına yardım etmemiz lazım. Şuanda ettiğimiz gibi. Barış deyince akıllara Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan geliyor.  Arabuluculuk diyince marka ülke Türkiye, marka lider Recep Tayyip Erdoğan. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermeye çalışıyoruz.  Yükünü hafifletmek için çalışıyoruz ülkemize ve milletimize hizmet ederken. Bizim Türkiye yüzyılı doğrultusunda çok daha fazla çalışmamız lazım.  Muhalefet öyle demiş böyle demiş bizi ilgilendirmez. Muhalefetin özellikle şuanda karşımızdaki ittifakın Türkiye’nin bekası ile ilgili söylentileri bizleri çok ilgilendirir. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağız demeleri beni ilgilendirir. Çünkü bunlar katildir ha Öcalan ha Demirtaş hiç farkı yoktur.  Öcalan’ın heykelini dikeceğiz diyen adamı serbest bırakmak demek Öcalan’ı da serbest bırakmak demektir. Bu cesareti nereden buluyorsunuz? Fetöcüleri listeye koyuyorsunuz, hain darbe girişiminde bulunan insanları devletten uzaklaştırılanları tekrar devlete iade edeceğiz diyorsunuz bunları siz kim yaptırıyor. Eğer bunu söylüyorsunuz karşınızda millet olarak biz varız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER