Alanya’da “Kafes-32” operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheli de tutuklandı

Alanya merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-32" operasyonunda gözaltına alınan suç örgütü lideri İsmail Süner ile beraberindeki 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alanya’da “Kafes-32” operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheli de tutuklandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından elebaşı İsmail Süner'in olduğu organize suç örgütüne yönelik olarak Alanya ile İstanbul, Adana, Nevşehir ve Kahramanmaraş'ta "Kafes-32" adı verilen eş zamanlı operasyon da gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki 3 günlük işlemleri tamamlandı.  Çok sayıda suçtan gözaltına alınan 12 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından sabah saatlerinde, güvenlik önlemleri çerçevesinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler gün boyunca adliyede süren ifade ve mahkemenin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Alanya merkezli 5 ilde suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik olarak 23 Ocak’ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Alanya’da 6, Kahramanmaraş’ta 2, Adana’da  2 İstanbul’da 1 ve Nevşehir’de de 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, bir miktar uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyal ele geçirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER