Turizmci Tevfik Sipahioğlu, Tunahan Toksöz'ün ekibine katıldı

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, son olarak Alanya'nın köklü ailesi Sipahioğulları'ndan turizmci Tevfik Sipahioğlu'nu ekibine dahil etti.

Turizmci Tevfik Sipahioğlu, Tunahan Toksöz'ün ekibine katıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, ekibine yeni isimleri dahil etmeye devam ediyor. Turizmci Tevfik Sipahioğlu'nu ekibine dahil eden Toksöz, "Riviera Otel sahiplerinden turizmci Tevfik Sipahioğlu Alanya için rengimiz yeşil dedi. Turizm şehri Alanya'mız için birlikte yapacak çok projemiz olacak. Kendisini ekibimizde görmekten onur duyuyoruz" dedi. 
"GÖREVE GELİR GELMEZ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ"
Alanya'nın sadece sahil bandından ibaret olmadığını konuşmalarında vurgulayan Toksöz, daha önce de turizm hakkında da birçok projesini detayları ile anlatmıştı. Toksöz, nitelikli iş gücü için konut projesi, ülkelerin kültürlerine göre her ay hazırlanmış Alanya turizm tanıtım içerikleri, altyapı çalışmalarının geliştirilmesi için gerekli temasların sağlanması, otellerin hizmet kalitelerinin artırılarak doluluk oranını ve sürdürülebilir turizmi kazandırmak gibi projelerini detaylandırmıştı. Seçime 33 gün kalırken, esnaf ziyaretlerini  sürdüren Toksöz, "Spor, golf, festivaller, sağlık turizmi, şenlikler, fuarlar ve tanıtım alanında yapacağımız birçok çalışma var. Bunları biz ekibimizle ve sahadan aldığımız talepler doğrultusunda projelendirdik. İnşallah göreve gelir gelmez de çalışmalarımıza başlamış olacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER