Başkan Toklu, Mahmutlar TOKİ'de incelemede bulundu

Mahmutlar Mahallesinde yapımına devam edilen 250 dairelik TOKİ’nin çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Başkan Toklu, Mahmutlar TOKİ'de incelemede bulundu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya'nın Mahmutlar Mahallesine yapılan, 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konut çalışmalarında artık sona yaklaşılıyor. 14 bloktan oluşan TOKİ binalarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu bugün TOKİ binalarında bir takım incelemelerde bulundu. Artık Mahmutlar TOKİ binalarında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Toklu, hak sahiplerine dairelerini teslim etmek için sabırsızlandıklarını ifade etti. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktaran Başkan Toklu;

“Alanya’mız için oldukça önemli bir proje olan Mahmutlar Mahallemizde yapımı devam eden TOKİ Konutlarında artık sona yaklaşmak üzereyiz. 14 bloktan oluşan TOKİ binalarının 11 bloğunda dış cephe çalışmaları tamamlanmış, 3 blokta da çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektle beraber 14 bloğun ince işçiliklerinin de %80’i tamamlanmış bulunmaktadır. Bölgede hafriyat çalışmaları tamamlanmak üzere. Hak sahiplerimizi bir an önce yeni yuvaları ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.
 
Her zaman olduğu gibi devletimizin hizmet ve yatırımlarını Alanya’mızda genişleterek bölgemizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir şekilde yükseltmek için çalışacağız. Bir kez daha bu önemli projenin bölgemize kazandırılmasında büyük gayretleri olan başta önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER