Bağışlar’dan yeni saha mesajı: Mahmutlar için yeni bir milat!

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, hafta sonu Mahmutlar’da ilk kez kendi sahalarında oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Antalya Kunduspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, tribünleri dolduran taraftarlar ve Mahmutlar halkına teşekkür etti.

Bağışlar’dan yeni saha mesajı: Mahmutlar için yeni bir milat!

Mahmutlar’da ilk kez kendi sahalarında oynadıkları maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Bağışlar; “Mahmutlarspor önceki dönem kulüp başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız, mahallemizin siyasi parti temsilcileri, Mahmutlar’ da bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Alanyaspor kamuoyu, antrenörlerimiz, okul müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve Mahmutlarlı hemşehrilerimiz ile birlikte, bugün, Mia İnvest Mahmutlarspor olarak, Alanya Belediye’miz ile birlikte mahallemize kazandırdığımız spor merkezinde, ilk maçımıza çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşadık. Takımımız da galibiyet ile bu gururu taçlandırdı. Ciddi bir bütçe ve maliyet ile mahallemize kazandırdığımız bu tesis için Alanya Belediyemiz ile birlikte, önümüzdeki günlerde mutlaka bir açılış programı organize edeceğiz. Gençlerimiz, geleceğimizdir” dedi.
Gençlere değer vermeye ve onların hizmetkârı olmaya devam ediyoruz diyen Bağışlar; “Bizim için çok anlamlı ve özel olan böyle bir günde, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz, hep birlikte daha güzel günlerde buluşacağız inşallah. Niyeti doğru olanın görünmez orduları vardır. Görünmez ordulara selam olsun. Bu paylaşımın arkasından, onlarca vatandaştan destek ve teşekkür mesajı geldi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER