Asfalt çalışmaları Çıplaklı Mahallesi’nde devam ediyor

İlçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını hızlandıran Alanya Belediyesi, yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına Çıplaklı Mahallesi’nde devam ediyor.

Asfalt çalışmaları Çıplaklı Mahallesi’nde devam ediyor

Merkez ve kırsalda pek çok mahallede çalışma yürüten Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana yol ve bağlantı yollarında da asfalt çalışmalarına devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları ivedilikle asfaltla buluşturan Alanya Belediyesi ekipler, vatandaşların trafikte sorun yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında; Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinden sonra Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli ve trafik yoğunluğu açısından en yoğun caddesi olan Kazım Karabekir Caddesi’nde asfalt çalışması başlatıldı. Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda yapılan planlama ile caddede başlatılan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve Çıplaklı Mahallesi’nin en önemli yollarından birisi daha asfaltla buluşmuş olacak.

BAŞKAN YÜCEL; “ÇALIŞMALARI ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İhtiyaçlar doğrultusunda şehrimizin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Özellikle alt ve üstyapısı tamamlanan yolları hızlı bir çalışma ile asfaltla buluşturuyoruz. Çıplaklı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde başladığımız çalışmaları da çok kısa süre içerisinde tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER