Toklu, Süleyman Soylu’dan Alanya için 2 talepte bulundu

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşüp turizm esnafının gece kapanış saatleri ile ilgili düzenleme beklentisini iletip Mahmutlar, Konaklı, İncekum karakollarına ekstra personel talebinde bulundu.

Toklu, Süleyman Soylu’dan Alanya için 2 talepte bulundu

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun yoğun Ankara mesaisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleşen toplantı ile devam etti. Bakan Soylu ile gerçekleşen toplantıda turizm esnafının gece kapanış saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve İncekum, Konaklı, merkez ve Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı kadroları ve mevcut durumu hakkında Toklu bilgiler paylaştı.
GECE KAPANMA SAATLERİ BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Turizm esnafı ziyaretleri ve ilçe teşkilatında turizm esnafı ile yapılan toplantılarda Toklu’ya iletilen gece kapanış saatleriyle ilgili yeni bir düzenleme talebi Ankara’da Bakan Soylu ile görüşüldü. Toklu, Bakan Soylu’ya gece kapanış saatlerinin biraz daha esnetilerek yeniden bir düzenlemenin yapılıp turizm esnafının biraz daha rahatlatılması konusundaki talepleri iletti. Toklu, “Yapmış olduğumuz toplantıda turizm esnafımızın taleplerini ve bu konuda esnafımıza güzel haberler vermek istediğimizi Bakan Soylu’ya ilettik. Bakanımıza turizm esnafımızla yapmış olduğumuz toplantılar ve görüşmeler neticesinde dükkanlarının gece kapanış saatlerinin biraz daha ileri alınması konusundaki isteklerini bildirdik” dedi.
KARAKOLLARA EKSTRA PERSONEL TALEP EDİLDİ
Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlıklarına gerekli personel atamalarının yapılması hususunda Soylu ile görüşen Toklu “Mahmutlar Mahallemiz gün geçtikçe nüfus olarak büyüyor. Aynı zamanda Konaklı, İncekum ve Merkez Jandarma bölgeleri içerisinde asayiş kontrolünde oluşabilecek aksamaların önüne geçebilmek adına Soylu’ya ekstra personel talebimizi ve çözüm önerilerimizi ilettik. Mahmurlar, İncekum, Konaklı ve Merkez karakollarımıza gerekli personel atamalarının yapılması, vatandaşlarımıza daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanması ilk hedefimiz.  Sayın Bakanımız bölgemizi iyi bilen birisi, Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü hem teşkilatım hem de ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER