Krizi Başkan Yücel çözdü

Alanya'da her krizi çözen, her engeli aşmasına öncülük eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün başlayacak eğitim ve öğretim dönemi öncesi taşımalı eğitimde ulaşım sorununu da çözüp, veliler, öğrenciler ve eğitim camiasını mutlu edecek karara imza attı

Krizi Başkan Yücel çözdü

Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi Milli Eğitim Bakanlığı, Alanya’da 70 nokta bulunan taşımalı eğitim için ihale yaptı. Alanya Minibüscüler Otobüscüler ve Servisciler Odası Başkanı Paşa Özkan, “Bakanlığın belirlediği fiyatları üyelerimiz beğenmedi. Üyelerimiz, ‘Bu fiyata biz taşımacılık yapmayız. Bakanlık ya fiyatı arttırsın, ya da taşıma işine çözüm bulsun. Yoksa bu fiyatlar, bizim ne mazot paramızı karşılar, ne de yevmiyemizi. Bedavaya serviscilik yapmayız’ dedi. Üyelerimizin verdiği karar doğrultusunda biz ihaleye girmedik” demişti.
YÜCEL GÜVENCE VERDİ, KRİZ ÇÖZÜLDÜ
Eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala taşımalı eğitimde olası krizi devreye giren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çözdü. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Oda Başkanı Paşa Özkan ile taşımalı eğitim zirvesinde buluşan Başkan Yücel’in, “Çocuklarımızı evlerde bırakmayalım. Evinden alıp, okuluna ulaştıralım. Serviscinin de derdini biliyor, çözümü için çalışma yapacağım. Serviscilerimizin içi rahat olsun” dedi. Yücel’in bu sözleri serviscileri mutlu ederken, eğitim camiasında sevinçle karşılandı.
“İYİKİ ADEM BAŞKANIMIZ VAR”
Oda Başkanı Özkan, “Alanya’da her daim esnafın yanında olan, eğitime destekleriyle örnek teşkil eden, bu memleketin çocukları için gövdesini ortaya koyan Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in sayesinde taşımalı eğitim ihalesinde oluşan sıkıntıyı da aştık. İyiki Alanya sevdalısı, memleket aşkı ile hizmet eden bir Başkanımız var. Bu süreçte üstün gayret ortaya koyan Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz’a da teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER