21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali coşkuyla başladı

21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, gelenekselleşen Yörük Göçü ile başladı. Büyük bir coşkuyla başlayan festivalde Arslanbek Sultanbekov ve Hadise konseriyle coşku katlanacak.

21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali coşkuyla başladı

Ülkenin en büyük ve en önemli festivallerinden olan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin 21’incisi bugün geleneksel Yörük Göçü ile başladı. Atatürk Anıtı önünden başlayarak Bostancıpınarı Caddesi’ne, oradan da İskele Caddesi’ne kadar süren Yörük Göçü’nde Alanya’ya özgü pek çok geleneksel ve kültürel öğe yer aldı. Büyük yürüyüş, her yıl olduğu gibi binlerce vatandaşın da katılımı ile coşku içerisinde gerçekleşti. 
KONSERLER DEVAM EDECEK
Yörük Göçü’nün ardından İskele Şelale Meydanı’nda birbirinden renkli etkinlikler ve sergiler vatandaşlar ile buluştu. Şelale önündeki etkinliklerin ardından ise Alanya Belediye binası arkasında kurulan sahnede Arslanbek Sultanbekov, hemen ardından ise Hadise konseri ile coşku gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek. 
Yıldızlar geçidine sahne olacak festivalde hafta sonu da Azerin, Tan Taşçı, Radyo D DJ’leri ve Yıldız Tilbe de Alanya’daki sevenleri ile bir araya gelecek. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm vatandaşları bir kez daha 3 gün sürecek festivale davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER