Başkan Yücel koltuğu devretti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık görevini 9 yaşındaki Dalya Damla Doğan’a devretti.

Başkan Yücel koltuğu devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel koltuğunu TED Alanya Koleji 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Dalya Damla Doğan’a devretti. Bir süreliğine başkanlık görevini yürüten Minik Dalya,  birim amirlerini arayarak talimatlarını verdi.

“ÇOÇUK HASTANESİ EN BÜYÜK PROJEM”

“Bugün makamını bana teslim eden Sayın Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim” diyerek konuşmasına başlayan Damla Dalyan Doğan, “Öncelikle bütün çocuk parklarına engelli salıncak yapmak hedeflerim arasında, kendi tekerlekli sandalyeleri ile sallanarak eğlenmek onların da hakkı. Alanya’mız geniş bir araziye sahip Alanya’mıza tam donanımlı bir çocuk hastanesi projesi düşünüyorum. Bunun için gerekli çalışmalarda bulunacağım. Mübarek Ramazan Ayı’nda fırın ve restoranların denetimlerine bizzat ben katılacağım.” dedi.

BAŞKAN DALYA: “ALANYA’YI İL YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Alanya’nın cennet bir ilçe olduğunu belirten Minik Başkan Dalya, “Bu güzel ilçemizin il olmasını canı gönülden istemekteyim ve hak ettiğimizi düşünüyorum. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başkanımız Adem Murat Yücel’in devam eden Sinema ve Pazar Yeri, Macera Parkı, Su Üretim Tesisi gibi çok beğendiğim projeleri var, bu projeleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağım.” diye konuştu.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel, Dalya’ya ve ailesine teşekkür etti, hediye takdim etti. Minik Dalya ise Başkan Yücel’in fotoğraflarından oluşan ve kendisi yaptığı hediyeleri Başkan Yücel’e verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER