Bahçeli’den Alanya’yı heyecanlandıran açıklama

MHP lideri Bahçeli, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı yeni yasama döneminde partisinin ilk grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 100 maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirterek, “Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür'' dedi.

Bahçeli’den Alanya’yı heyecanlandıran açıklama

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Meclis Üyeleri ile birlikte Ankara çıkarması yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelmesinin ardından Ankara temaslarını sürdürdü. 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Yücel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Başkan Bahçeli’nin teşrifleriyle gerçekleştirilen 28. Yasama Dönemi 1. Yasama Yılı’nın ilk Grup Toplantısı’na katıldı. Bahçeli’yi girişte karşılayan ve toplantıda en ön masadan dinleyen Başkan Yücel, toplantının hayırlı olmasını diledi. 


MHP Lideri Bahçeli, grup toplantısındaki açıklamasında 100 maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirtti. Bahçeli, “Cumhuriyetin 100. yıldönümünde 100 madddelik anayasa teklif metnimiz çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür. 100 maddelik anayasa teklifimiz müzakere etmek için hazırdır.” şeklinde konuştu. 
Bahçeli’nin 100 il 1000 ilçe vaadine yönelik yaptığı yeni açıklama Alanya’yı heyecanlandırdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER