TÜRSAB’da devir teslim tamam

TÜRSAB Alanya Temsil Kurulu’nda (BTK) devir teslim töreni gerçekleştirildi. Genel kurulda TÜRSAB Alanya BTK Başkanı seçilen Kerim Sarıkaya devir teslim töreni ile koltuğa oturdu. Koltuğu devreden Bilal Korkmaz ise genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

TÜRSAB’da devir teslim tamam

TÜRSAB Alanya BTK'nın 25'inci Genel Kurulu’nda Bilal Korkmaz ve Sarıkaya yarışmıştı. Seçimde 111 oy alan Kerim Sarıkaya 2 oy farkla başkan seçilmişti. Seçimin ardından devir teslim töreni ile Sarıkaya resmen başkanlık koltuğuna oturdu.
GENEL BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU DUYURDU
TÜRSAB Alanya BTK'nın ofisindeki devir teslim töreninde rakibine 2 oy farkla başkanlığı kaybeden eski başkan Korkmaz, genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Korkmaz, “Son bir haftadır yaptığımız çalışmalarda TÜRSAB merkezindeki yönetimle ufak tefek farklılıklarımız oldu. Biz  2 ayrı liste çıktık ama Alanya’da ayrıştırma çabasına girdiler ama buna da fırsat vermedim. Bütün arkadaşlarımızın TÜRSAB merkezinde hep birlikte olacağından şüphem yok. Alanya’nın birlik, beraberliği, ülkenin menfaatleri için TÜRSAB merkezinde de bir çalışmamız var. İnşallah netice alabilirsek genel başkan olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
TÜRSAB Alanya BTK'nın Başkanı Kerim Sarıkaya “Alanya’mıza hayırlı olsun. Biz kazanmadık, Alanya kazandı. Başta Bilal Korkmaz olmak üzere yaptıkları çalışmalar ve verdikleri hizmetlerden ötürü, geçmiş dönem başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER