Başkan Erdem'den Güzelbağ müjdesi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliklerinin bugün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildiğini açıkladı.

Başkan Erdem'den Güzelbağ müjdesi

Başkan Erdem, “Mecliste bulunan tüm parti üyelerinin oy birliği ile değişikliğin kabul edilmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Çünkü bu tip projelerde ortak akıl ve güç birliği çok önemli. Bundan sonraki süreci de yakından takip edeceğiz” dedi. Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhittin Böcek’ten konuyla ilgili destek istemişti.  Başkan Erdem, bugün yaptığı açıklamayla imar planı değişikliklerinin mecliste oy birliğiyle kabul edildiğini söyledi. Başkan Erdem, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin pazartesi günü yapılan meclis toplantısında imar komisyonuna havale edilen, Güzelbağ ALTSO Küçük Sanayi Sitesi 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri bugün yapılan ikinci oturumda oy birliğiyle kabul edildi” dedi.  

SIRADA PARSELASYON VAR

Başkan Erdem, bundan sonraki süreci de değerlendirdiği açıklamasında ; “Bundan sonraki süreçte, planların değişiklik olan kısımları ilgili belediyelerde 30 gün müddetle askıya çıkarılacak. Askıya çıkan kararlara itiraz gelmezse yarım kalan 18. madde uygulaması devam ettirilerek yine ilgili belediyelerin encümenlerinden alınacak kararların ardından, bu kez parselasyon planı askıya çıkacak. Parselasyon planlarının askı işlemlerinin tamamlanmasına müteakip dosya kadastro müdürlüğüne kontrole gönderilecek. Kontrol işlemlerinin ardından tapu tescil işlemleri yapılarak tapular ilgililerine teslim edilecek” diye konuştu. 

ERDEM’DEN TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Erdem, “Geçtiğimiz hafta Antalya’ya giderek Muhittin başkanımızdan konuyla ilgili destek istemiştik. Kendisinin Alanya ziyaretinden de konudan bahsedip, yapılması gerekenleri değerlendirmiştik. Bu hafta mecliste imar planı değişikliklerinin onaylanması bizleri çok mutlu etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere tüm meclis üyelerine ve projeye geçmişten bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah adım adım engelleri aşarak bu projemizi Alanya’mıza hep birlikte kazandıracağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER