Alanya’da tur otobüsünün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Alanya’da tur otobüsünün çarptığı 22 yaşındaki Ece Kurum hayatını kaybetti.

Alanya’da tur otobüsünün çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Kaza sabah saatlerinde Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolunda meydana geldi. Y.T. (53) idaresindeki 07 SE 028 plakalı tur otobüsü karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ece Kurum’a  (22) çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kurum’un hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cansız bedeni savcı ve jandarma incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı. Tur otobüsü şoförü Y.T. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Bilgili
Murat Bilgili - 10 ay Önce

D400 karayolunda onlarca yaya geçidi olmasına rağmen mahmutlar bölgesinde duran tek arac bulamazsın. Aksine surat artırarak giderler. Asla görevlerini yapmayan jandarma ve T polisi bunlari görüyor ve görmemezlikten geliyor. 4 km yolda saatte 150 km. Hızla giden araçlar yüzlerce var

Umit Ozbek
Umit Ozbek - 10 ay Önce

Evet.Kisacik bir ölümlü cinayet haberi daha.Kaza demiyorum zira bu bir cinayet.Vebali başta kaymakamda belediye başkanında kollu kuvvetlerde ve bu duruma isyan etmeyen bizlerde.Artik bu caddedeki cinayetleri durdurun.Insanlar ölmesin.Ya kapatın bu caddeyi trafiğe.. ya da yaya gecitlerini kapatın.Alt geçitlerin üst geçitleri sayısını arttırın.O ölen genç kızın cesedini gördüm.Omrum boyunca unutmayacağım.Yalvariyorum bu caddeye bir çare bulun.

1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER