AGC Medya Başarı Ödülleri Jürisi toplandı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin 2022 yılı “Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının jüri toplantısı bugün gerçekleştirildi. Ödüller belirlendi.

AGC Medya Başarı Ödülleri Jürisi toplandı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel etkinliklerinden Medya Başarı Ödülleri Yarışması'nın 2022 yılı ödül sahipleri belirlendi. Jüri Başkanı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Sefa Özdemir, Jüri üyeleri Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dışilişkiler Koordinatörü ve AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF Genel Başkan Yardımcısı İdris Taş, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek,  Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF Basın Sözcüsü Kürşat Tuncel ile Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğü Başmuhabiri Yasin Tuncer'den oluştu. 
Ödülleri belirlemek üzere AGC'de gerçekleşen toplantıda titiz bir değerlendirme yapan jüri heyeti sonuçların bulunduğu kapalı zarfı  Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun’a teslim etti.  Jüri üyelerine  teşekkür eden Coşkun, “Değerli jüri üyelerimiz her zaman olduğu gibi bu yılda değerli katkıları ile bizleri mutlu ettiler. Yarışma sonuçlarını, başarılı olan arkadaşlarımızın isimlerini önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantımızda açıklayacağız. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı teşekkür ederken, ödül alanları şimdiden tebrik ederim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER