Alanya bekliyor, herkes gözünü oraya dikti

Alanya’da turizm esnafı yeni sezon için hazırlıkların sonuna geldi. Esnafın sezondan beklentisinin yüksek olduğunu söyleyen ALESO Başkanı Nuri Demir turistlerin otellerden daha fazla çıkması gerektiğini söyledi.

Alanya bekliyor, herkes gözünü oraya dikti

Alanya’da sezon için geri sayım başladı. Hazırlıklara aylar öncesinden başlayan esnafalar da dükkanlarını açtı. Pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı, deprem ve seçim derken umduğunu bulamayan turizm esnafı, 2024 sezonunda umudunu yeniden yeşertti. Sezon öncesinde değerlendirmelerde bulunan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir Avrupalı turistten yana umutlu olduklarını kışa mutlu bir şekilde girmeyi umduklarını dile getirdi.

ESNAF UMUT TAZELEDİ

Başkan Nuri Demir açıklamasında,” Bu sezon hiç olmadığımız kadar umutluyuz. Esnafımız tüm hazırlıklarını tamamladı. Bazı arkadaşlarımız dükkanlarını açtı. Bir an önce misafirlerimizin gelmesini bekliyoruz. Bu sezon özellikle Avrupalı turistten yana beklentimiz yüksek. Geçtiğimiz yıllarda pandemi, deprem, Rusya-Ukrayna savaşından dolayı esnafın yüzü hiç gülmedi. Bu yıl esnafın senesi olacağına inanıyoruz” dedi.-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER