Alanya Belediyesi altyapı çalışmasında hız kesmiyor

Alanya'nın Oba ve Kestel Mahallesi'nde altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Yücel, "Yeni imar yolu ve yerleşimlerin arttığı bölgelerde altyapı çalışmalarına devam ediyoruz." dedi.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmasında hız kesmiyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Alanya'nın her köşesinde çalışma yapan ekipler, Kestel Mahallesi 30 metrelik imar yolundan sonra Oba Mahallesi Tosunlar Caddesi’nde binlik büzlerle yağmursuyu drenajı yapıyor. Bölgedeki çalışmanın yoğun bir mesai harcanarak kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. DSİ kanalının da içinde bulunduğu hat üzerine yapılan çalışmalarla binlik büzler ile mahalledeki altyapı sorunu tarihe karışıyor.

BAŞKAN YÜCEL, “BÜYÜMEYE ENDESKLİ OLARAK ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek; "Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Bu kapsamda dere ıslah çalışmaları ile birlikte yeni imar yollarının yağmursuyu giderlerini binlik büzlerle destekliyoruz. İlçe genelinde Binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu Alanya’nın alt yapı sorununu çözmüş olacağız. " dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER