Alanya Belediyesi Engelsiz Koordinasyon Merkezi müdavimlerinin eğlenceli günü

Alanya Belediyesi Engelsiz Koordinasyon Merkezi müdavimleri, aileleriyle birlikte at çiftliğinde düzenlenen etkinlikte eğlenceli bir aktivite gerçekleştirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de programa katılarak engelli bireylerin eğlencesine ortak oldu.

Alanya Belediyesi Engelsiz Koordinasyon Merkezi müdavimlerinin eğlenceli günü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük önem verdiği Alanya Belediyesi Engelsiz Koordinasyon Merkezi’nin müdavimleri eğlenceli bir aktivitede buluştu. Başkan Yücel’in de dahil olduğu etkinlik, Alanya Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi. Engelli bireylerin aileleriyle katıldığı etkinlikte Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gözetiminde engelli çocuk ve bireyler önce ata binerken ardından piknik yaptılar.

YÜCEL: “ONLARIN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Engelli bireylerin eğlencesine ortak olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün Engelli Koordinasyon Merkezi’mizin müdavimleriyle bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik çerçevesinde engelli dostlarımız ve aileleri güzel bir gün geçirdi. Ata bindiler, piknik yaptılar ve oyunlarla eğlendiler. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu. Görev sürecimiz boyunca onların hep yanındaydık. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.Dolu dolu bir gün geçiren engelli bireyler ve aileleri hem Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e hem de ekibine teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER