Alanya Belediyesi öğretmenleri kahvaltıda buluştu

Alanya Belediyesi bünyesinde bulunan etüt merkezleri, yurt, kreş ve engelli koordinasyon merkezinde görevli öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Alanya Belediyesi öğretmenleri kahvaltıda buluştu

Eğitime verdiği destekle örnek bir belediye haline gelen Alanya Belediyesi bünyesindeki Oba Kız Öğrenci Yurdu, Fahri Gürses Destek Eğitim Kursu, Oba Rüya İpekten-Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi ve Payallar Şehit Aybüke Öğretmen Destek Eğitim Kursu ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde görevli öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Kahvaltıya Alanya Belediyesi Başkan Vekili Merve Baysal, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ve öğretmenler katıldı.

BAYSAL: “GELECEĞİMİZİN MİMARI OLAN SİZLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Alanya Belediyesi Başkan Vekili Merve Baysal, Belediye bünyesinde görevli öğretmenlerin tek tek günlerini kutlarken; “Sizler geleceğimizin mimarısınız. Alanya Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Şehrimize verdiğimiz katkılardan dolayı teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum”. dedi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER