Alanya'da Ela bebeğin annesi umut odasından seslendi

SMA hastası Ela bebeğin durumunun her geçen ilerlediğini ifade eden anne Nuray Ünal, yardım çağrısını yineledi. Anne Ünal, “Ben kızımdan her geçen gün eksiliyorum. Yardım kampanyasında şu anda yüzde 6’lardayız” diye konuştu.

Alanya'da Ela bebeğin annesi umut odasından seslendi

SMA Tip 1 hastası Ela bebek için açılan umut odasında bekleyişini sürdüren aile Alanya halkından gelecek yardımları bekliyor. Özel Alanya Anadolu Hastanesi Kavşağı Tarık Dondurma yanındaki Umut Odası’nda açıklama yapan Ela bebeğin annesi Nuray Ünal, herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ünal, “Kızımın hastalığı her geçen gün artıyor. Ben kızımdan her geçen gün eksiliyorum. Allah rızası için herkesin desteğini, yardımlarını, dualarını istiyorum. Geçen yıl SMA hastası Ahmet bebeğin umut odası bu yıl Ela’nın umut odası oldu. Herkesi bu odaya bekliyoruz. Tüm Alanya ve Türkiye’ye sesleniyorum. Allah rızası için bu yıl zekatlarımızı, fitrelerimizi Ela bebeğe isteyelim. Bu yıl da bebeğime nefes, umut olsunlar. Ela’nın hayatına hayat katsınlar. Yapacağınız bağışlar sağlık sorunu olan bir bebeğe gidecek. Yardım kampanyasında şu anda yüzde 6’lardayız. Yüzde 7’lere doğru gidiyoruz. İnşallah yüzde 100’lere ulaşırız. Buradan Ahmet bebek ABD’ye gitti. İnşallah Ela bebeği de uğurlarız” dedi. 

“HERKESİN ZEKATINA TALİBİZ”
Ela bebeğin babası Hayrullah Ünal da, “Ahmet bebeğin umut odası şimdi Ela bebeğin umut odası oldu. Herkesin Ela bebeğe umut olmasını bekliyorum. Ramazan ayına girdik. Herkesin zekatını Ela bebeğe getirmesi için talibiz. Herkesin yardımını bekliyorum” diye konuştu.   
“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR” 
Ela bebeğin dedesi Hüseyin Ünal ise, “Bu ay Ramazan ayı, hayır ayı. Alanya halkının Ela’yı sahiplenip canlandıracağına dair ümidim var. Bu ayda yapılan hayırlar boşa gitmez. Birlikten kuvvet doğar. Şu anda 1 liraya bile ihtiyacımız var. Burası Ela’nın umut kapısı. Ela’ya umut olalım. Bu birkaç kişinin yapacağı bir şey değil. Tedavi için büyük meblağ isteniyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER