Alanya’da kaliteli hizmetin adı: Işık Alüminyum

Alanya’da sektörünün öncü firması olan Işık Alüminyum, ürettiği kaliteli malzemeler ve uzman ekibiyle bölge halkına kaliteli hizmet sunuyor.

Alanya’da kaliteli hizmetin adı: Işık Alüminyum

Alanya’da Işık Alüminyum sektörün öncü firması olarak alanında fark yaratmaya devam ediyor. Ürettiği kaliteli malzemeler ve yılların verdiği tecrübe ile sektörün öncüsü olan firma geniş ürün yelpazesiyle de ön plana çıkıyor. Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi veren Işık Alüminyum sahibi Mehmet Ali Işık, “Firmamızın amacı, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktır. Alüminyum ve PVC doğrama üretiminde uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz ve müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için sürekli olarak ürünlerimizi geliştiriyoruz” dedi. 

“ÖNCELİĞİMİZ KALİTE”

Kalitenin kendilerileri için öncelik olduğunu söyleyen ışık, “ Üretim sürecinde yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz ve ürünlerimizi sıkı kalite kontrol prosedürleriyle test ediyoruz. Bu sayede dayanıklı, estetik ve enerji verimli doğrama ürünleri sunabiliyoruz” diye konuştu. 

“GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR”

Müşteriler için geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet verdiklerini anlatan Işık, “Alüminyum doğrama ürünlerimiz arasında pencere, kapı, giydirme cephe ve cam balkon sistemleri bulunmaktadır. PVC doğrama ürünlerimiz ise yüksek izolasyon sağlayan pencere ve kapı sistemlerini içermektedir” şeklin konuştu. 

“MÜKEMMEL BİR HİZMET VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUZ”

Firmasıyla ilgili bilgiler veren Işık şunları söyledi: “Firmamızın tecrübeli ve uzman ekibi, doğrama projenizi baştan sona takip ederek size en iyi çözümleri sunacaktır. Müşteri odaklı yaklaşımımızla, projenizin gereksinimlerini anlayacak ve buna uygun olarak tasarım, üretim ve montaj süreçlerini yöneteceğiz. Firmamız, Alanya bölgesinde alüminyum ve PVC doğrama üretiminde lider bir konumda bulunmaktadır ve sizlere mükemmel bir hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz. Bize güvenebilirsiniz!.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER