Alanya'da Mehmet Şahin'i duygulandıran ziyaret

Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, doğum gününde duygu sağanağı yaşadı

Alanya'da Mehmet Şahin'i duygulandıran ziyaret

Alanya'nın SMA hastası çocukları Ahmet ve Ela bebeklerin pahalı tedavilerinin yapılması için Alanya halkı ile birlikte seferber olan Mehmet Şahin, hem Ahmet'in, hem de Ela'nın hayatlarının kurtulmasının sevincini yaşamaya devam ediyor. Şahin, dün doğum gününde Ahmet bebek ve ailesi ile tedavisi yeni tamamlanan Ela'nın ailesinin ziyaretleriyle duygu dolu anlar yaşadı, Şahin'in gözlerinin dolduğu görüldü. Şahin, doğum günü nedeniyle Ahmet ve Ela'nın ailelerinin getirdiği çifte doğum günü pastasını söndürdüğü bu ziyarete ilişkin sosyal medya mesajında şu ifadelere yer verdi:


ŞAHİN: BİR ÇOCUK GÜLERSE İNSANLIK GÜLER

"Tedavisi için umutla yolcu ettiğimiz Ahmet Bebeğimiz doğum günümde gülümseyen yüzüyle ziyaretime geldi. Bu yıl bana en değerli hediye Ahmet ve Ela bebeklerimizin sağlıkla yuvalarına dönmeleri oldu. Hayat yolculuğunda yolunuz da bahtınız da açık olsun evlatlarım. Bir çocuk gülerse insanlık güler."

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2023, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER