Mahalle halkının 40 yıldır yenilenmesini beklediği yol asfaltlanıyor

Alanya Belediyesi merkez mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bektaş Mahallesi’nde yaklaşık kırk yıldır mahalle halkının yenilenmesini beklediği mahalle içi grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Mahalle halkının 40 yıldır yenilenmesini beklediği yol asfaltlanıyor

Alanya Belediyesi Bektaş Mahallesi’nde asfalt çalışmalarının startını verdi. Çalışmalar nedeniyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Bektaş Mahallesi Muhtarı Ramazan Kaya, mahalle halkının 40 yıldır bu yolun asfaltlanmasını beklediğini ifade ederek, “Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyoruz. Mahallemiz için her türlü hizmeti alıyoruz. Bu yol mahalle içi grup yolu, ayrıca 5 ayrı mahallede bu yolu kullanıyor. Yerleşim ve trafik yoğunluğu olarak çok önemli bir güzergâh. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “3 AYRI ASFALT EKİBİ ALANYA İÇİN ÇALIŞIYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesinin hizmet noktasında en ileri seviyede olduğunun altını çizdi. Başkan Yücel, “Şu an 3 ayrı asfalt ekibi 3 ayrı noktada çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde ve mahallelerde vatandaşlarımızın taleplerini en hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER