ÇYDD Alanya’dan çifte organizasyon

ÇYDD Alanya Şubesi’nin organizasyonuna katılan davetliler kahvaltı yapmalarının ardından üyeler tarafından tasarlanan kıyafetlerin görücüye çıktığı defileyi izledi.

ÇYDD Alanya’dan çifte organizasyon

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDDAlanya Şubesi kahvaltı organizasyonu ve Dikiş Kulübü Defilesi düzenledi. Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen organizasyona ÇYDD Alanya Şubesi yönetimi, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Organizasyonda konuşan ÇYDD Alanya Şubesi İkinci Başkanı 
Semra Karadağ, dernek olarak 23 yıldır binlerce çocuk okuttuklarını söyledi. Karadağ, “Sizlerin desteğiyle bu güzel yurdumuzu yaptık. Depremin ikinci gününden itibaren 82 depremzedeyi yurdumuzda ağırladık. Alanya şubesi olarak şu anda kendi çapımızda 200 üniversite öğrencisine, 20 lise öğrencisine, 6 ortaokul öğrencisine burs veriyoruz. Ayrıca deprem sürecinde Alanya’da okuyan 8 çocuğumuza da burs vermeye başladık. Bunlar hep sizin desteklerinizle ve bizlerin çalışmalarıyla ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarımıza destek verdikçe daha şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından ÇYDD üyeleri kendi ürettikleri elbiseleri giyerek düzenlenen defilede katılımcılara sundu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER