Alanya protokolü bayramlaştı

Pandemi nedeniyle önceki yıl yapılamayan, geçen yıl ise kontrollü olarak gerçekleştirilen protokol bayramlaşması bu yıl da Alanya Kültür Merkezi’nde oldu.

Alanya protokolü bayramlaştı

Bayramlaşma töreni önceki yılların aksine oldukça daha sınırlı sayıda katılım oldu. Bayramlaşmada Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe protokolü ile birlikte alana gelen konukların bayramını tebrik etti.

Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlene protokol bayramlaşma sına MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İyi Parti ilçe Başkanı Alper Arıkan, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kamu kurum müdürleri, Alanya Gazeteciler Cemiyeti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım göstererek bayramlaştı.

AKM’de yapılan bayramlaşma töreninde vatandaşların bayramını tebrik eden protokol mensupları pandemi kurallarına büyük oranda uymaya devam etti. Protokol bayramlaşmasına ALTSO Başkan adayı Eray Erdem, Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz de kalabalık bir ekiple katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’daki bayramlaşmada ise ilçe başkanı Coşkun Karadağ da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hazır bulundu. CHP’deki bayramlaşmada ilçe başkanı Karadağ bayram tebriği için gelen partililerin anlamlı gününü kutladı. Karadağ, bayramın manevi değerine dikkat çekti. Partililer daha sonra 1 Mayıs 1977 Taksim Olayları’nda hayatını kaybeden Alanyalı Niyazi Darı’yı mezarı başında andı.

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı da her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılımla bayramlaşma töreni ilçe binasında yaptı. İlçe Başkanı aşkanı Mustafa Türkdoğan tarafından karşılanan partililer, bayramlaşma fırsatı buldu. Türkdoğan’ın karşıladığı MHP’liler arasında 23’ncü dönem Antalya Milletvekili MYK Üyesi Hüseyin Yıldız da yer aldı. Türkdoğan, törene katılamayan partilileri ile Alanya halkının da bayramını tebrik etti.

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı ramazan bayramı coşkusunu parti binasında yaşadı. Bayramlaşma töreninde ilçe başkanı Alper Arıkan partililerini kapıda karşılayıp bayramlarını tebrik etti. Arıkan’ın karşıladığı İyi Partililer bayramlaştıktan sonra sohbet etme imkanı da buldu. Arıkan da bayramların birlik beraberlik ve dayanışma günü olduğunu anımsattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER