Kaymakam Ürkmezer çağrıda bulundu

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkemezer, TSKGV Alanya Şubesi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, vakfın faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Ürkmezer çağrıda bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Alanya Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alanya Şubesi’nin açılışı yapılan TSKGV’ye Alanya Kaymakamı Fatih Ürkemezer hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ürkmezer’e ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Astsubay Başçavuş, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve Alanya Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nuri Demir eşlik etti. Alanya Kaymakamı ve aynı zamanda TSKGV Alanya Şubesi Onursal Başkanı olan Dr. Fatih Ürmezer, Şube Başkanı Refik Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

‘MUTLUYUZ GURURLUYUZ’

Kaymakam Ürkmezer, TSKGV ile Türk milletinin gurur duyduğunu söyleyerek, Alanya’da bulunan hayırseverlere çağrıda bulundu. Kaymakam Ürkmezer açıklamasında, “TSKGV Alanya Şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. TSKGV ile ilgili kanun gereği illerde Valiler ilçelerde Kaymakamlar TSKGV’nin onursal başkanları oluyorlar. TSKGV aslında Türk milletinin kendi içinden doğmuş ve kendi gönül bağı ile birlikte kurduğu geliştirdiği, desteklediği, büyüttüğü bir vakıftır. Bu desteklerle beraber Türk milletinin içinden yetiştirdi beyinlerle tüm dünyaya malolmuş ürünleri savunma sanayine katan güçlü bir kuruluştur. TSKGV’ye bağlı şirketler, hava savunmadan yer savunmaya kadar, deniz altınlarından gemilere kadar Türk milletinin güvenliğini sağlayıcı çeşitli ürünler üretiyor. Biz bütün bu firmalarla millet olarak gurur duyuyoruz ve yapılan faaliyetleri, yerel ulusal ve uluslararası mecralarda Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve savunma sanayisinin nasıl geliştiğini görüyoruz. Bununla da mutlu ve gururluyuz. Alanyalı hemşerilerimizden de TSKGV’ye hem ziyarette bulunmalarını hem de bağışta bulunmalarına davette bulunuyorum. Ben tekrardan herkese hayırlı olsun, Alanya’ya hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER