Alanya’da 1 Ocak’ta uygulanacak

Mahmutlar Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şükrü Kara, "En geç 1 Ocak'ta birleşmeden ayrılıp, Mahmutlar ile Alanya arasında çalışacağız" dedi

Alanya’da 1 Ocak’ta uygulanacak

Mahmutlar Özel Halk Otobüscüleri Kooperatifi Başkanı Şükrü Kara, Danıştay 8. Dairesi’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Alanya Özel Halk Otobüsleri ile Mahmutlar-Kargıcak Özel Halk Otobüslerinin birleşmesi yönünde verdiği kararı bozduğunu söyledi. Danıştay 8. Dairesi’nin verdiği bu kararı en geç 1 Ocak itibariyle uygulayacaklarını ifade eden Kara, “Alanya Özel Halk Otobüsleri ile ortak çalışmayı bırakıyoruz. Mahmutlar-Kargıcak arasındaki 26 otobüsümüz, Kargıcak ile Alanya arasında çalışacak. Otobüslerde kent kart sistemini iptal edip, ücretli yolcu taşıyacağız. Kameralar ise araçlarımızda kalacak. Alanya Özel Halk Otobüslerine ait otobüsler ise birleşmeden önceki gibi Dinek ile Mahmutlar Yangılı Mezarlığı arasında çalışacak. Kestel ile Mahmutlar arasındaki Yangılı Mezarlığı’ndan Mahmutlar tarafına yolcu taşımayacak” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali bey
Ali bey - 8 ay Önce

Denetim zorlarına gitti beyefendilerin tabi, siz yine magandalığa devam edin. Daha doğru düzgün bir durağınız yok, Dörtyol’u işgal etmişsiniz. Mahmutlar otobüsleri artık kanayan yara olmuştur. Kaldırılması kesinlikle gereklidir.

Alanyalı07
Alanyalı07 - 8 ay Önce

Mahmutlar'dan önce halk otobüsünün Okurcalara kadar gitmesi gerekli. Asıl magandalığı, onlar yapıyorlar.

1
1 - 4 ay Önce

1

1
1 - 4 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER