Alanya’da emniyet ve jandarmayla güvenlik toplantısı düzenlendi

Alanya’da turizm sezonunun güvenli ve huzurlu geçmesi için Kaymakam Ürkmezer başkanlığında emniyet ve jandarma personeli ile toplantı yapıldı. Ürkmezer, “Gereken asayiş ve güvenliği sağlamak için öncelikle suç önleyici çalışmaları artırmalıyız” dedi.

Alanya’da emniyet ve jandarmayla güvenlik toplantısı düzenlendi

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında jandarma ve emniyet mensuplarıyla ‘Turizm Sezonu Öncesi Güvenlik Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Birincisi emniyet mensuplarıyla yapılan toplantının ikincisi jandarma ve emniyet personelinin katılımıyla Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, jandarma personeli, polisler ve bekçiler katıldı. Toplantıda Mindivanlı ve Patat tarafından jandarma ve emniyet sorumluluk alanlarındaki güvenlik ve asayiş konularında yapılan çalışma ve faaliyetlerle ilgili Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara bilgiler verildi. Ardından Alanya’da turizm sezonunun başlamasıyla ilgili olarak ilçenin asayiş, trafik, sahiller, eğlence mekanları ile ilgili ve turizm sezonunda alınacak tedbirler hakkında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından değerlendirmeler yapıldı. 


“ÖNCE KENDİ CAN GÜVENLİĞİNİZİ SAĞLAMANIZ GEREKLİ”
Toplantıda jandarma ve emniyet mensuplarına hitap eden Kaymakam Ürkmezer, “Amacımız turizm sezonunda Alanya’mızın asayiş ve güvenliği ile ilgili değerlendirmeler yapıp jandarma ve emniyet kurumlarımız arasındaki koordinasyonu geliştirmek. Daha önceki toplantıda belirttiğimiz gibi şehrimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için önce kendi can güvenliğinizi sağlamanız gerekli. Turizm sezonunun başlaması ve buna bağlı olarak ilçemizin nüfusunun artması sebebiyle gereken tüm tedbirleri hep birlikte alıyoruz. Bu kapsamda jandarma ve emniyet personelimize düşen görev ise sorumluluk alanları ve o alanlardaki iş yerlerini, iş yeri sahiplerini ve görev yaptığı çevreyi iyi tanımaları gerekir. Gereken asayiş ve güvenliği sağlamak için öncelikle suç önleyici çalışmaları artırmalıyız. Alanya’nın daha huzurlu ve güvenli olması için çalışan herkese teşekkür ediyorum. Hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER