Alanya’da kalplere dokunmaya devam ediyorlar

Paylaşmanın, kaynaşmanın, dayanışmanın, bereketin, bolluğun ve huzurun ayı olan Ramazan ayında, Alanya Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kursu öğreticileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor

Alanya’da kalplere dokunmaya devam ediyorlar

Bu kapsamda Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kursu öğreticileri Serap Sabancılar, Hatice Görgülü ve Ali  Rıza Gündoğmuş Cami İmam Hatibi Ömer Faruk Ercan, Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartlarının yanı sıra nakdi yardımda da bulunuldu.

‘KULLUK GÖREVİMİZİ DAHA BİLİNÇLİ YAPMAYA ÇALIŞTIK’

Yardım faaliyeti hakkında bilgi veren Şükrü Gündoğmuş Kur’an Kursu Öğreticisi Serap Sabancılar şu ifadelere yer verdi: “ Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeye gayret göstermek biz Müslümanların öncelikli görevi olmalıdır. Mübârek Ramazan ayında bu şuurla kulluk görevimizi daha bilinçli yapmaya çalıştık. Rabbimizin bize verdiği nimetleri kardeşlik duygusuyla paylaştık, komşuluk bağlarımızı daha da kuvvetlenirdik. Bu vesileyle yardım faaliyetimize maddi manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, herkesin Ramazan bayramını tebrik ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER