Alanyaspor, Galatasaray’a sıkı hazırlanıyor

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Alanyaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Alanyaspor, Galatasaray’a sıkı hazırlanıyor

Alanyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Zorlu randevuya sıkı bir şekilde hazırlanan Alanyaspor, antrenmanlarını sürdürüyor. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde ısınma hareketleri ile başlayan idman, iki grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Francesco Farioli yönetimindeki antrenman, dar alanda pas ve top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. 
FIFA KOKARTLI HAKEM
Karşılaşma 23 Ekim Pazar günü saat 20.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek.  Palabıyık'ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Erkan Özdamar olacak. 
HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK 
10 haftada Alanyaspor, 12 puanla 11’inci sırada, Galatasaray ise 17 puanla 7’nci sırada bulunuyor. Aralarındaki 15 maçta Alanyaspor 5 galibiyeti karşın 8 mağlubiyet aldı, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen hafta Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek çıkışa geçen Alanyaspor, Galatasaray maçı ile de yükselişe de devam etmeyi hedefliyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER