Müftü İlhan’dan hafız olan öğrencilere nasihat

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

Müftü İlhan’dan hafız olan öğrencilere nasihat

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak Alanya Müftülüğü’ne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu öğrencileri Hüseyin Ünal, Ömer Muhsin Güller, Aydın Zafer, Ahmet Yasin Esen, Fatih Küçük ile Hayriye Hanım Kur’an Kursu Öğrencisi Emine Demir ve Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu Öğrencisi Zeynep Sema Baç’a Alanya Müftülüğü’nde düzenlenen törende hafızlık belgeleri takdim edildi.
“HAFIZLAR YETİŞTİRİN”
Hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencileri makamında ağırlayan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, onları tek tek tebrik ederek hafızlık belgelerini takdim etti.
Konuyla ilgili bilgiler veren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: "Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda 8 öğrencimiz daha başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı. Bizler de öğrencilerimize müftülüğümüzde düzenlemiş olduğumuz törenle hafızlık belgelerini takdim ettik. Azim ve gayretle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kur’an-ı Kerim’i hıfz etmek, onu öğrenmek, öğretmek, anlamak ve yaşamak, Kur’an’a karşı yapılabilecek en güzel vazifelerden birisi. Öğrencilerimizden istirhamımız hafızlıklarını unutmamaları için düzenli olarak tekrar etmeleri, kendileri gibi nice hafızlar yetiştirmeleri ve toplumumuzda örnek şahsiyetler olmaları. Bu vesileyle hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne, babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize ve maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER