Alanyaspor - Gaziantep maçı biletleri satışa çıktı

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. hafta karşılaşmasında 15 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da, Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak Alanyaspor-Gaziantep FK maçının biletleri satışa sunuldu.

Alanyaspor - Gaziantep maçı biletleri satışa çıktı

Süper Lig'in 37. haftasında  Aytemiz Alanyaspor, 15 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Gaziantep FK takımını ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin biletleri satışa sunuldu. Bilet satışları, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr  ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacak. Maç günü Passolig kartı basımı ve kombine satışı yapılmayacak. HES sorgulaması yapılmadan ve aşı şartı aranmadan seyirci alınacaktır. 7 yaş ve üzeri için Passolig Kart ve e-bilet zorunludur. UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.

Ayrıca passolig kartı olan kadın, öğrenci ile anneleri ve öğretmenlere Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, maç gününde ise stadyum passolig ofis gişeleri tarafından ücretsiz bilet tanımlaması yapılacaktır.
E-Biletler, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri de açık olacaktır.
 Bilet detaylarınızı öğrenmek için; 'Koltuk' yazıp, 'boşluk' bırakıp, TCKN'nizi yazarak 6033'e SMS gönderebilirsiniz.
Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir:

Güney VIP Tribünü 150 TL

Corendon Airlines Maraton Tribünü 20 TL

Corendon Airlines Kuzey Tribünü 10 TL

Roof Lounge Güney Tribünü 10 TL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER