Alanyaspor ilk peşinde

Süper Lig'de 9 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, iç sahada son 2 sezondur yendiği siyah beyazlı ekibi İstanbul'da ilk kez mağlup etmenin planlarını yapıyor

Alanyaspor ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında elde ettiği 2-1'lik Çaykur Rizespor galibiyeti ile Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük bir adım daha atan Aytemiz Alanyaspor, gözünü Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı kritik mücadeleye dikti. Karşılaşmanın hazırlıklarına Rizespor maçının ardından izin yapmadan başlayan turuncu yeşilli oyuncular, dün akşam yaptığı idmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Francesco Farioli yönetiminde yapılan antrenmanı yöneticiler de izledi. Koşu, ısınma ve pas çalışmalarının ardından taktik çift kale maçı yapan Alanyaspor'lu futbolcular, idmanı şut çalışması ile tamamladılar.

KARTAL İLE 12. RANDEVU

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig tarihinde Beşiktaş ile 12. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 11 karşılaşmada Alanyaspor 2 kez galip gelirken, 8 kez de mağlubiyet yaşadı. İki ekip arasındaki 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Turuncu yeşilli ekip siyah beyazlılara karşı aldığı 2 galibiyeti de kendi sahasında elde ederken, Süper Lig'de rakibinden deplasmanda henüz puan alamadı. Alanyaspor rakip filelere 8 gol bırakırken, kalesinde ise 21 gol gördü. Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak, lig tarihinde ilk kez rakibini İstanbul'da mağlup etmek istiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER