Durusoy’dan seçim değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede "Milletimizin Gazi Meclisimizin yeni oluşumuna göre uyumlu bir çalışması dönemi olması adına Başlayacak olan Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde istikrardan yana tavrını sürdüreceğine inanıyoruz” Dedi. Başkan Durusoy, depremzedelere yönelik yapılan linç girişimlerine ‘Biz yardımlarımızı karşılık beklemeden yaparsak iyi insan oluruz, menfaat beklenen yardımın hayrı olmaz” diye tepki gösterdi.

Durusoy’dan seçim değerlendirmesi

MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy öncelikle 14 Mayıs’ta halkımızın yaklaşık %88 inin katılımı ile tüm dünyaya ders verir nitelikte demokrasi şenliği havasında nerede ise huzur bozucu hiçbir olay yaşanmadan gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sürecinin ve sonuçlarının seçilen millet vekillerimize, şehrimize, ülkemize ve insanlığa  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Demokrasi şenliğinin gerçekleşmesi sürecinde suhuletle bir yarış sergileyen milletvekili adaylarına, il ve ilçe teşkilatlarına ve cumhurbaşkanı adaylarına teşekkür ediyoruz.Milletimizin takdirine baş üstüne diyerek 2.tur seçim çalışmalarına başlayan öncelikle Cumhur ittifakı adayı sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın şahsında Cumhur ittifakına ve Millet İttifakı paydaşlarını tebrik ediyor 2.tur seçimlerinin de aynı olgunluk içerisinde tamamlanmasını temenni ediyoruz.Başkan Durusoy, seçim sonucunun ardından özellikle deprem bölgesinde çıkan oy oranı sonuçları sonrası bazı kesimlerce depremzedelere yönelik eleştire tepki gösterdi. Deprem sonrası yapılan yardımların karşılık oy kaygısı olmada yapılmış olması gerektiğine dikkat çeken Durusoy, “Şayet seçimde oy verilmesi saiki ile yapıldıysa bu yardımlar o düşüncedeki insanların tek beklentisi menfaattir ve yapılan iyilikten karşılık beklemek inancımıza,örf ve ananelerimize aykırı bir tutumdur.Alanya’da MÜSİAD olarak deprem bölgesine hem üyelerimizin hem hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile en önemli katkı sunan kuruluşlar arasında yer aldı. Ne zaman toplumun desteğe ihtiyacı olursa biz yine seferberliğe hazırız üstelik hiçbir karşılık beklemeden, yardım yapacağımız insanların dinini, dilini, ırkını da sorgulamayız. Dolayısı ile ne kime oy verir vermez diye nede bir karşılık beklentisi ile mazluma bakmayız ve bakanında insanlığından kuşku duyarız” diye konuştu.

“TAVRIMIZ İSTİKRARDAN YANA”
İlk tur seçimlerde Cumhurbaşkanlığı için yüzde 50 + 1 orana ulaşılamaması sonucu milletimiz 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde de aynı özveri ile tamamlanmasını arzu ettiklerini belirten Durusoy, “Vatandaşımız 2’nci tur seçiminde de istikrardan yana tavrını sürdüreceğine inanıyoruz. İş dünyası olarak dünyaya örnek, üreten ve daima güçlü Türkiye hedefine ilerlemek istiyoruz.
“ÜRETİM VE İHRACAT GÜVEN VEREN İKTDAR İLE MÜMKÜN”
Dünya konjonktürün de baktığımızda Türkiye, dünyada üretim noktasında atağa geçtiğini anımsatan Durusoy, “İhracat noktasında hızlı trendi yükselen ülkeler arasın yer almaktayız. Alanya olarak ta birçok alanda iş insanlarımız ürünlerini dünyanın farklı noktalarına ihraç etmekte. Bu ekonomik kalkınmasının sürmesi en temel arzumuz. Tüm bunlar ise güven veren iktidar sayesinde oluyor. 28 Mayıs da yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize milletimize devletimize hayırlı olmasını temenni ederim" diye düşüncelerini paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER