ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den anlamlı bağış çağrısı

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım’da (yarın) yapılacak ALTSO seçimi nedeniyle kendisine destek amacıyla salonuna çiçek ve çelenk göndermek isteyenlere ‘Mehmetçik Vakfı, Türk Kızılay, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Lösev’e bağış’ çağrısı yaptı.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den anlamlı bağış çağrısı

lanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım Pazar günü Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan seçim öncesinde kendisi ve ekibine destek veren iş insanlarına anlamlı bir çağrıda bulundu.  ALTSO Başkan Adayı Erdem, seçimin yapılacağı Atatürk Kapalı Spor salonu ve seçim ofisine çiçek gönderilmemesini bunun yerine Mehmetçik Vakfı, Türk Kızılay, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Lösev’e bağış yapılmasını istedi.

Seçim öncesinde kendisi ve ekibine destek veren iş insanlarına anlamlı bir çağrıda bulunan ALTSO Başkan Adayı Erdem, “ALTSO Başkanlığı seçim sürecinde desteğini esirgemeyen kıymetli iş insanlarımız seçim gününde destek amacı ile çiçek ve çelenk gönderme talebinde bulundu. Bizde çelenk yerine Mehmetçik Vakfı, Türk Kızılay, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Lösev’e bağış şeklinde olmasını rica ve davet ediyorum. Bu konudaki hassasiyetimize verdikleri olumlu destekten dolayı iş insanlarımıza teşekkür ederiz. Bağış sayesinde hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hem de tedavi için yardım bekleyen vatandaşlarımıza katkı sunulmasına vesile olabildiysek bu bizim için en büyük kazanımlardandır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER