ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den doğu mahallelerine çıkarma

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya’nın doğu mahallelerindeki ziyaretlerine Demirtaş ve Kargıcak’ta devam etti. Çalışma ekibi ile birlikte iş insanlarını ziyaret eden Erdem, “Hayırlı işler dileyerek, esnafın taleplerini dinledi.”

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den doğu mahallelerine çıkarma

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçiminde başkanlığı hedefleyen Eray Erdem’i,  geçtiğimiz hafta Alanya’nın batı mahallelerinde iş insanlarını ziyaret etti.  ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem bu hafta  Alanya’nın doğu mahallelerini ziyaret etti.  Hafta başında çalışmalarını Mahmutlar’da devam eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Demirtaş ziyaretlerine başladı.  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı  Erdem’i Demirtaş’ta merhum Demirtaş Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Mustafa Aras’ın Ağabeyi Demirtaş Hal Derneği Başkanı Hasan Aras ve Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul karşıladı. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Demirtaş ziyaretlerinde, AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Meliha Aras, Antalya Eczacılar Odası Alanya Temsilcisi Ufuk Aras Solmaz’ın yanı sıra Demirtaş’ta faaliyet gösteren iş insanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KARGICAK’TA AYDOĞAN ZİYARET EDİLDİ

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Demirtaş’taki ziyaretlerinin ardından Kargıcak’a geçerek Gold City’de Önceki dönem ALTSO Başkanı, Aydoğan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Aydoğan ve Oğlu MHP Alanya Yönetim Kurulu Üyesi, Aydoğan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aydoğan ziyaret edildi. Ardından Kargıcak’ta ziyaretlerini sürdüren Erdem, Mahmutlar Spor Kulübü Resmi Sponsoru Mia Invest sahibi İsmail Özer’i  ziyaret ettikten sonra bölgedeki iş insanlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Seçim sürecinde her sektördeki iş insanları ile bir araya gelmeyi hedefleyen ALTSO Başkan Adayı  Eray Erdem,  Seçim atmosferinin çok olumlu olduğunu. Kendileri açısında güzel bir süreç geçirdiklerini ve olumlu geri dönüşlerin kendisini ve ekibini motive ettiğini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER