ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den topyekun tanıtım sözü

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, başkan olarak göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. Tanıtım ile ilgili konuşan Erdem, “Alanya’yı da sadece turizm ile değil, tüm zenginlikleri ile tanıtmalıyız” dedi.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den topyekun tanıtım sözü

5 Kasım’da gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimi öncesinde Eray Erdem, Alanya’da ticaretin gelişimi için hayata geçireceği projeleri açıklamaya devam ediyor. ALTSO Başkan Adayı Erdem, başkan olması durumunda ticaret odasının Alanya’nın tanıtımındaki yeri ve izleyeceği yolun nasıl olacağını anlattı. 
“ALANYA BENZERSİZ ÖZELLİKLERE SAHİP”
Alanya’nın dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu ve dünyaya tanıtılması gerektiğini dile getiren Erdem, “Alanya gerek tarihi gerek kültürel gerek de coğrafi zenginliklerine bakıldığında belki de dünya da eşine benzerine sor rastlanacak bir kent. Özellikle de turizm ile şehir hayatının iç içe olduğu belki de nadir bir şehir. Bu özelliklerin yanına tarım zenginliği de eklendiğinde daha da güzel bir şehir oluyor. Ancak Alanya’nın dünya üzerindeki tanıtımı da bu doğrultuda gerçekleştirilmeli. Alanya’yı dünyaya tanıtmak için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. 
“ALANYA’YI TÜM GÜZELLİKLERİ İLE TANITMALIYIZ”
Tanıtım denilince akla sadece turizmin gelmemesi gerektiğinin altını çizen Erdem, “Dünyada başkentler ve büyük ticaret şehirleri dışında en çok tanınan şehirler turizm destinasyonları ancak Alanya sadece turizm olarak tanıtılacak kadar tek yönlü bir şehir değil. Alanya’nın tarımsal zenginlikleri de oldukça fazla. Bunun yanında kültürel ve tarihi doneleri de var. Portakal bahçeleri ile ünlü Mallorca gibi Alanya’yı da sadece turizm ile değil tüm zenginlikleri ile tanıtmalıyız” diye konuştu.
“KURUMLAR İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”
ALTSO Başkanı olması durumunda topyekun tanıtım için izleyeceği yolu da anlatan Erdem, “Alanya'mızın turizm, tarım, inşaat ve emlak sektörlerinde uluslararası pazarlarda tanınan bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi, doğal ve kültürel miraslarının tanıtılması turizm potansiyelini artırılması, bilimsel etkin ve efektif yöntemler kullanılarak kısa ve uzun vadeli iletişim pazarlama ve lobi çalışmaları ile bilinirliğini artırılması amacıyla düzenlenecek olan fuar, organizasyon ve benzeri tanıtım faaliyetlerine iş imkanlarımız ile birlikte katılım sağlayarak etkin rol üstleneceğiz. Tanıtım çalışmalarımızı Kültür ve  Turizm Bakanlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtıma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü,  Alanya Ziraat Odası gibi kurumlarımızla iş birliği ve koordinasyon içerisinde planlayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER