ALTSO Başkanı Erdem, kadın girişimcileri ağırladı

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu ve kadın girişimcilerle ALTSO’da bir araya geldi.

ALTSO Başkanı Erdem, kadın girişimcileri ağırladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem (ALTSO) kadın girişimciliğe büyük önem verdiklerini belirterek, Kocaoğlu ve kadın girişimcilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdem ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu ve kıymetli kadın girişimcilerimizi odamızda ağırladık.

Başkan Yardımcımız Yakut Nazlı Benal, Meclis Başkan Vekilimiz Rukiye Okşar ile meclis ve komitelerimizden kadın girişimci üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette, kadınlarımız için yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Kadın girişimciliğinin desteklenmesi konusunda elimizden gelen desteği vereceğimizi, bu kapsamda yapılacak olan projelere de öncülük edeceğimizi kıymetli kadın girişimcilerimize ilettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

KOCAOĞLU’NDAN BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR     

Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu da ev sahipliğinden dolayı Başkan Erdem’e teşekkür etti. Gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili de Başkan Erdem’e bilgi veren Kocaoğlu, “Başkanımız Eray beye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte işbirliğinde yapacağımız projeleri de değerlendirme fırsatı yakaladık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER