ALTSO meclisinden örnek bağış

ALTSO nisan ayı olağan meclis toplantısında Meclis Başkanı Mehmet Kural’ın önerisiyle meclis huzur haklarının Türk İş Dünyası Konut Seferberliği’ne bağışlanması maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

ALTSO meclisinden örnek bağış

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlık etti. Mecliste üyelere hitap eden ALTSO Başkanı Eray Erdem odanın yönetim kurulu faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktardı. EMITT Fuarı, konut seferberliği, ALTSO’ya gerçekleştirilen ziyaretler, mesleki eğitim kursları ve komite toplantılarına değinen Erdem, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikle ilgili de bilgiler verdi.
“DEVLETİN ÇAĞRISINA SESSİZ KALMADIK”
Şubat ayında meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için ALTSO olarak çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Erdem, devletin ‘yatırımlarınızı ve yardımlarınızı afet bölgesine yapın’ çağrısına sessiz kalmadıklarını açıkladı. ALTSO’nun geleneksel iftarını da bu çağrıya uyarak bu yıl iptal ettiklerini ve iftar giderlerini deprem bölgesine bağışladıklarını belirten Erdem, “Depremzedelerin kalıcı konutlarına kavuşabilmesi için tüm gayretlerimizi gösteriyoruz. İftarımızın tüm giderlerini konut seferberliğine bağışladık. Çünkü biliyoruz ki orada çocuklarımızın başını sokacakları sıcacık evleri olmadığı sürece bizler burada huzur bulamayacağız” dedi. 
 


‘ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRDİK’

Erdem, Demirtaş ve Alara’dan ilkokul çocuklarına Alanya turu attırıp, tiyatro izlettiklerini belirterek, “Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu ile Alara Şevket Demirel İlkokulu'ndan geleceğimizin teminatı evlatlarımızı 23 Nisan dolayısıyla Alanya'mızda ağırlayıp, unutulmaz bir gün yaşattık” diye konuştu. Ramazan Bayramı kapsamında ALTSO’nun geleneksel bayramlaşma törenini de ALTSO Fuaye Salonu’nda düzenlediklerini ifade eden Erdem, “Geleneksel bayramlaşmamıza katılan tüm üyelerimize, iş insanlarımıza ve protokol mensuplarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.  
“EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Kuyumcular için düzenlenen ücretsiz pırlanta eğitim programına da değinen Erdem, ALTSO üyelerinden ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda eğitim düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. 
“ALANYA’MIZI TANITTIK”
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) Alanya’yı tanıttıklarını ifade eden Erdem, “ALTAV öncülüğünde, Alanya Belediyesi, odamız ve ALTİD'in destekleriyle açılan standımızda Alanya'mızı tanıttık. Çok sayıda ziyaretçiyi standımızda ağırlayarak, Alanya'mız hakkında bilgiler aktardık” dedi. 
“TALEPLERİN TAKİPÇİSİYİZ”
Erdem, eğlence sektörü temsilcilerinin saat 01.00 olarak devam eden müzik kapanış saatlerine ilişkin taleplerini meclis üyeleriyle paylaşarak, bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Erdem, “Alanya ve Ankara nezdinde bu sorunun takipçisi olacağız” dedi. 
OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
Toplantıda, Meclis Başkanı Mehmet Kural’ın önerisiyle meclis huzur haklarının Türk İş Dünyası Konut Seferberliği’ne bağışlanması maddesi de oy birliğiyle kabul edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER