Başkan Yücel 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladı. Başkan Yücel, “Türk milletinin gücünü dünyaya haykırdığı 30 Ağustos’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Yücel 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “1922’de Dumlupınar’da yapılan Büyük Taarruz’un bu yıl 100. yıldönümü. Türk Milleti, bu büyük zaferle bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Gazi Mustafa Kemal’in başkomutanlığını yaptığı Türk Ordusu, yaşadığı her türlü zorluğa rağmen azim ve inançla bu meydan muharebesini kazanmış, adını tarihe yazdırmıştır. Bu mukaddes vatanı bize emanet eden atalarımızın onurlu mücadelesine sonsuza kadar sahip çıkacağımızı tüm dünyaya ilan ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE EMİR CAN İĞREK KONSERİNE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın saat 19.30’da Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde başlayacak fener alayı ve ardından belediye arkasında gerçekleştirilecek ücretsiz halk konserine tüm vatandaşları davet etti.
Saat 19.30’da Anıt önünde toplanıldıktan sonra 20.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak, ardından protokol ve vatandaşlar İskeleye doğru Türk Bayraklarıyla birlikte yürüyecekler. Belediye Sarayı arkasında son bulacak Fener Alayı’nın ardından Emir Can İğrek konseriyle Büyük Zafer’in 100. yılı coşkuyla kutlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER