Başkan Yücel Avsallar iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Alanya Belediyesi’nin geleneksel hale gelen iftar sofrası Mahmutlar ve Konaklı Mahallerinin ardından Avsallar Mahallesi’nde kuruldu. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Yücel, “Yan yana, gönül gönüle hep birlikte Alanya’mız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yücel Avsallar iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen İftar Sofrası ve Ramazan Eğlencesi programı Mahmutlar ve Konaklı Mahallelerinin ardından Avsallar Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu.

Alanya merkezin yanı sıra doğu ve batıdaki vatandaşlarla iftarda buluşmaya devam eden Başkan Yücel, Avsallar Merkez Fatih Cami yanında kurulan İftar Sofrası’nda vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya Milletvekili adayları Mustafa Aksoy, Yusuf Kelleli, Oğuzhan Çelik, Serkan Öztürk, Hayati Peker, Kutluhan Tozoğlu, ALKÜ Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avsallar ve çevre mahallelerden yoğun katılım olan İftar Sofrası geniş bir katılımla gerçekleştirilirken, vatandaşlar hep birlikte dua ederek, iftarlarını yaptılar. İftarın ardından Avsallar Saat Kulesi yanında kurulan alanda Ramazan Eğlencesi düzenlendi. Vatandaşlar birbirinden renkli etkinliklerle Ramazan Ayı’nın ruhunu yaşadılar.

BAŞKAN YÜCEL; “SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlara seslenerek onlarla birlikte aynı sofrada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Yücel, “Acıyı, tatlıyı, varlığı ve yokluğu paylaştığımız bu mübarek sofralar kurulmaya devam ettiği müddetçe Allah’ın izniyle kardeşliğimiz ve toplumsal olarak bütünlüğümüz güçlenerek devam edecektir. Birlik ve beraberlik içinde gönüllerimizin buluştuğu iftar sofralarımızın daim olmasını diliyorum. Her birinize iftar soframıza katıldığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL; “GÜÇLÜ BİR GELECEK İNŞA EDİYORUZ”

“Batı bölgemizin en gözde mahallelerinden biri olan Avsallar’a hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz.” diyen Başkan Yücel, “Güçlü yatırımlarla, güçlü bir gelecek inşa edeceğiz. Avsallar ve bölge halkı olarak her zaman bizlere destek verdiniz, güç verdiğiniz. Sizin dualarınız, sevginiz, desteğinizle bölgeme ve memleketime en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

MHP ADAYLARIYLA ESNAF ZİYARETİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya Milletvekili adayları Mustafa Aksoy, Yusuf Kelleli, Oğuzhan Çelik, Serkan Öztürk, Hayati Peker, Kutluhan Tozoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile birlikte iftarın ardından Avsallar’da bulunan esnafları ziyaret etti.

MHP heyeti, çarşıda sıkılmadık el bırakmayarak esnaflara bereketli kazançlar dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER