Başkan Yücel fıtness antrenörleri ile buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da faaliyet gösteren fitness antrenörleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yücel, “Sporun ve sporcunun başkenti Alanya’mızda sporu teşvik etmek ve farkındalık yaratmak adına elbirliği ile çalışmalıyız” dedi.

Başkan Yücel fıtness antrenörleri ile buluştu

Spor alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve sürdürdüğü etkinliklerle Alanya’yı sporun ve sporcunun başkenti yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da faaliyet gösteren fitness antrenörleri ile bir araya gelerek kentte devam eden spor yatırımları, gerçekleşen ve ilerleyen süreçte gerçekleşecek spor faaliyetleri hakkında bilgiler vererek kentte spora olan ilginin artırılması adına atılabilecek adımlar hususunda antrenörlerin fikir ve görüşlerini dinledi.

“ALANYA’DA SPORU İÇSELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Alanya Belediyesi’nin spor alanında kentte büyük bir atılım başlattığını belirten Başkan Yücel, “Kentimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her noktasında spor alanları oluşturduk. Vatandaşlarımızın gündelik spor alışkanlıkları kazanabilecekleri, yürüyüş ve koşu aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri düzenlemeler yapıyor, uygun her noktaya spor aletleri yerleştiriyoruz. Öte yandan farklı mahallelerimizde kapalı spor salonları yapıyoruz. Aynı anda 17 farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapabilecek Oba Kapalı Spor Salonumuz hızla yükseliyor. Farklı lokasyonlarda yenilerini de oluşturmak için çabalarımız sürüyor. Öte yandan parklarımızda, sahil bandı çalışmalarımızda muhakkak spor alanları oluşturuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her yatırımı sporla uyumlu bir şekilde dizayn ediyoruz. Kent kimliğine sporu daha da aşılamak, genç nesillere sporu sevdirmek adına sizlerin de desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu. Antrenörler de Başkan Yücel’e spora ve sporcuya olan bu yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, atılabilecek adımlar hakkında fikirlerini beyan ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER