Eray Erdem yabancılara sınırlamanın kalkmasını istedi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya’nın sorunlarının çözümü için hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Başkan Erdem, bu kapsamda bir kez daha Ankara çıkarması yaparak Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ile görüştü.

Eray Erdem yabancılara sınırlamanın kalkmasını istedi

Geçtiğimiz günlerde yaptığı Ankara ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu ziyaret eden Başkan Erdem, bugün de Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’ı ziyaret ederek, Alanya’nın sorunlarını anlattı ve çözüm önerilerini sundu.

Başkan Erdem’den Alanya dosyasını teslim alan Vekil Çorabatır ise ziyareti için Başkan Erdem’e teşekkür ederek, sorunların çözümü konusunda destek sözü verdi.

Başkan Erdem, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yabancılara ikamet izninin sınırlandırılması ile ilgili yaşanan sorunların çözümü için girişimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu amaçla bugün de Antalya Milletvekilimiz Sn Sururi Çorabatır’ı ziyaret ederek, destek istedik. Sayın Vekilimize MÜTBİR, ALSİAD ve Emlak Profesyonelleri Derneği ile birlikte hazırladığımız sorunlar ve çözüm önerileri konulu raporumuzu takdim ederek, Alanya’mızdaki son gelişmelerle ilgili olarak da bilgiler aktardık.
Yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda bizlere destek vereceğini ifade eden Sayın Vekilimize çok teşekkür ederim.
Alanya’mızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

YORUM EKLE