Coşkun Karadağ’dan zam tepkisi!

Akaryakıt ve temel gıda ürünlerine yapılan zamlarla birlikte vatandaşların aldığı maaşın yetmediğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bu kadar zam işkencesini Türk halkına çektirmemeleri lazım” dedi.

Coşkun Karadağ’dan zam tepkisi!

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, emekliye yapılacak olan zammın birçok ürüne gelen zam ile birlikte eriyip yok olduğunu söyledi. Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ülkenin en büyük sorunlarından birinin zamlar olduğunu söyledi. Karadağ, “Bugün yeniden akaryakıta çok ciddi bir zam söz konusu.  Halkımız bu zamların altından gerçekten eriyor. Aldıkları maaşlar kesinlikle yetmemekte ve çok büyük bir zorluk içerisindeler. Özellikle temel gıda maddelerinde ekmekten simide kadar birçok ürüne zaten akaryakıta zam gelince doğal olarak zam geliyor. Bunun sebebi merkezi hükümettir. Bu kadar zam işkencesini Türk halkına çektirmemeleri lazım. Aynı zamanda son zamanlarda yılan hikayesine dönen emekli maaş artışı var. Hala Cumhurbaşkanı yurt dışından gelecek, bakacak, görüşecek ve zam yapacak diye beklenmekte. Aslında emekliye yapılacak olan zam çoktan aldı başını gitti. Birçok ürüne yapılan zamla birlikte eridi gitti. Bugün emekliye yapılacak olan zam hiçbir anlam ifade etmiyor. Hiçbir emeklinin ihtiyacına cevap vermiyor. Bu da bizi üzüyor” dedi. 
“GÜZEL BİR PAZAR YERİ OLDU”
Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi inşaatının başlaması nedeniyle Ekim 2021’den bu yana Hacet Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nın geçen hafta tekrar eski yerinde hizmet vermeye başlamasına da değinen Karadağ, “Geçen hafta pazar yerinde pazar kuruldu. Ufak tefek eksiklikleri var ama ben projenin yapım aşamasında emeği geçen başta bütün emekçi kardeşlerimi kutluyorum. Güzel bir pazar yeri. Belki hava sirkülasyonu eksikliği vardır ancak bunlar giderilebilir. İkinci olarak kura çekimiyle birlikte pazarcıların yerleri belirlendi. Tüm pazarcı kardeşlerime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER