Doktor Anıl Gülcü’nün özel muayenehanesine görkemli açılış

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesin’den Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığı yapmış Doç. Dr. Anıl Gülcü’nün özel muayenehanesi Bone & Joint Alanya, yoğun bir katılımla açılış gerçekleştirdi.

Doktor Anıl Gülcü’nün özel muayenehanesine görkemli açılış

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortopedi ve travmatoloji alanında hizmet veren Doç. Dr. Anıl Gülcü, düzenlenen bir kokteyl ile özel muayenehanesinin açışını gerçekleştirdi. Açılışa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, doktorlar, sağlık çalışanları, STK ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. 
 


Okunan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Yücel, ALTSO Başkanı Erdem ve Başhekim Karahan ile birlikte kesen Gülcü, davetlilere kliniğini tanıttı. 
 


6 yıldır ALKÜ Tıp Fakültesi’nde doktor öğretim üyesi; son 4 aydır da başhekim yardımcısı olarak görev yapan Gülcü, sağlık sektörüne hizmetine yeni muayenehanesinde devam edeceğini belirterek “Alanyalı vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak için muayenehanemizde enjeksiyonlar, lokal işlemler yapmaktayız. Hastanelerimizde de ameliyatları gerçekleştirmekteyiz. Hayırlı uğurlu olur ve inşallah hastalarımıza şifa dağıtırız” dedi. Belediye Başkanı Yücel de Gülcü’ye yeni muayenehanesinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
Bulut Plaza’daki Bone&Joint Alanya ismi ile açılan muayenehane Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi No 15 Kat 3 Daire 9 adresinde bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER